1EZERMESTER

Egy megbízható  Szakember

minden háztartásba kell!

Hívj egy ingyenes árajánlatért most: 06 30 261-82-41

Ezermester árajánlat

Blahó Zola Ezermester új

Blahó Zoltán vagyok, karbantartó, ezermester.

Több szakmával is rendelkezem, de jelenleg a vállalkozásomat a kisebb karbantartásokra specializáltam.
Murphy szerint, ami elromolhat, az el is romlik!

Az esetek többségében a kis hibákat bárki meg tudja javítani, nem kell hozzá szaktudás, és ha egy kis szerencséje is van.
Mit tartok én szerencsés esetnek?

Ha van otthon, vagy valakinek megfelelő szerszám, és valaki, aki tud és mer szerelni akár villanyt is...

Bármikor elromolhat valami. Például egy zár, eldugul egy lefolyó, csöpög egy csap, vagy nem működik egy lámpa, s persze még sorolhatnám. S ilyenkor kezdődik a stresz. Ki tudja ezt megjavítani?  

Mennek a körtelefonok az ismerősök között, hogy ki tudja ezt gyorsan, és főleg jó áron megcsinálni? Szerencsés, ha van az ismerősök között, aki ért hozzá, és van is rá ideje. De ha nincs ilyen "Jolly Joker", vagy ha van, de nem biztos, hogy rá is ér.

Ekkor jön a második kör, amikor szakembert kell hívni. Általában minden hibára más szakembert kell hívni. Ráadásul apró munkára, nem nagyon vállalkoznak sokan.

De a Te üzletednek, vállalkozásodnak van egy előnye a többiekkel szemben. Birtokában vagy egy titoknak, amivel évente akár 3 000 000 forintot is megspórolhatsz (ez nem elírás)! :-)

Tökéletes kényelem & megoldás

100%
kényelem + megoldás

Mi a titok? Nincs titok. Ismersz egy Ezermestert!

Egy igazi Ezermestert, aki komolyan veszi a munkáját. Aki szinte minden olyan problémára tud megoldást, ami a lakásban, üzletben előfordulhat.

Ráadásul, igényes mindenre, ami csak kikerül a kezei közül. Nem "gányol", nem tákolja csak úgy össze, nem javítja meg félig.

Mert tudja jól, hogy mindez referencia. Bármi, amihez csak hozzányúl, azt mutatja meg, hogy milyen minőségű munkát végez.

Ha szeretnéd Te is megtapasztalni, hogy hogyan dolgozik egy igazi, önmagára és a munkájára is igényes Szakember / Ezermester, akkor tégy egy próbát...nem fogod megbánni:

Választható csomagok:

VIP CSOMAG

EXKLUZÍV CSOMAG

ÁLTALÁNOS CSOMAG

MINI CSOMAG

MIKRO CSOMAG

NANO CSOMAG

Kinek szól az ajánlatom?

  • A magánlakástól kezdve, a hostelig, apartmanig mindenkinek. Az egyetlen feltétel, hogy a VII. kerületben legyen, azon belül az elhíresült „Bulinegyedben"
  • Azoknak, akik nem tartanak állandó karbantartót (szállodák), s akiknek nincs olyan, akit bármikor hívhat, ha elromlik valami
  • Azoknak, akik előre gondolkoznak, illetve átestek már a fentebb említett szakemberkeresésen
  • Megfizethető, kiszámítható árakkal dolgozom
  • Nincsenek extra költségek, nincsenek a munka végén meglepetések

Sokszor a megelőző karbantartás kifizetődőbb, mint a konkrét javítás. Tapasztalatomnak köszönhetően, egy-egy ellenőrzés folyamán én már látok olyan hibákat, amik az avatatlan szemek nem vesznek észre, de ha nem figyelnek rá, akkor komoly károk is bekövetkezhetnek.

Egy csepegő csap, egy kicsit nehezen működő zárbetét, egy akadozó ajtó, ablak, egy sercegő kapcsoló, stb. mind olyan hibáknak az előjelei, aminek általában nem tulajdonítanak nagyobb jelentőséget.

Amikből később, ha nem avatkoznak be időben, komolyabb problémával találja szemben magát az ember.

Miért válassz engem?

A legutóbbi helyen, egy 15 apartmanos hostelben például, három hónapnyi munkámnak köszönhetően (székek, asztalok lábainak megerősítése, csavarok utánhúzása, szekrényajtók, fiókok beállítása, kilincsek javítása, ajtók, ablakok beállítása, konnektorok, kapcsolók javítása, cseréje, rögzítése, tusolótartók cseréje, duplaspottos lámpák átalakítása LED-esre, TV fali konzolok beállítása, tusolók, mosdók szifonjainak tisztítása, csapcserék, tusolófülke ajtók beállítása, és még sok minden más), eljutottunk oda, hogy a heti négy napos, napi átlag két óra munka után, nem volt mit javítani hetekig! :-)

Ebből látható, hogy egy teljes körű, szakszerű karbantartás, és rendszeres megelőző karbantartás meghozza a gyümölcsét, és mindenki elégedett. Elégedettek a hostel Tulajdonosok, az Üzemeltetők, és persze a Vendégek is...

A megelőző karbantartás sokszor fölösleges pénzkidobásnak tűnik, de kifizetődik hosszútávon, mert minimális költségek mellett sok gondtól és problémától, főleg nem várt meglepetésektől menti meg a Megbízót!

Tapasztalatom szerint, mivel már dolgoztam sok szállodában, több szobát magába foglaló hostelben, mint állandó alkalmazott, 4 és 8 órában is, de a lelkiismeretes munkámnak köszönhetően, egy-két hónap után, nem tudtak olyan feladatot adni, ami a karbantartáshoz tartozott.

A „Mindegy, csak töltse ki a munkaidőt!” elvet nagyon nem kedvelem. Egyrészt, a Megbízónak (azaz Neked) fölösleges pénzkidobás.

Másrészt, értelmetlennek tartom, hogy az én tudásommal, olyan dolgokkal kellett foglalkoznom, amit bárki el tudott volna végezni, amihez nem kell szakértelem...

100%
költséghatékonyság

Egy rendszeresen karbantartott, ellenőrzött helyen, nincsenek váratlan költségek, minden pontosan előre ütemezhető. 

Nincsenek, legalábbis minimális a váratlan meghibásodások, hisz az ellenőrző / megelőző karbantartáskor olyan hibákat is észreveszek, ami mellett mások elmennek, elbagatellizálják.

Egy kilazult csavar, egy szivárgó hollandi, egy sercegő kapcsoló / konnektor, egy villogó lámpa. A rendszeres tusoló-, mosdószifon-ellenőrzésnek köszönhetően szinte nullára redukálható a váratlan dugulás. (Ha hívtál már ki duguláselhárítót, akkor pontosan tudod, ez mennyi pénzbe kerül!)

Tapasztalatom szerint még nagyobb hostelekben sem kell állandó karbantartót foglalkoztatni, egy testhezálló csomaggal, sokkal olcsóbban magasabb színvonalat lehet elérni, ha olyan karbantartóval kötsz megállapodást, aki érti is a dolgát, nemcsak a munkaidejét tölti le...

Választható csomagok:

VIP CSOMAG

EXKLUZÍV CSOMAG

ÁLTALÁNOS CSOMAG

MINI CSOMAG

MIKRO CSOMAG

NANO CSOMAG

100%
időhatékonyság

Miért a két órás időintervallumok? Elsőre kicsit hihetetlenül hangzik, de ennyi idő is elég a rendszeres karbantartáshoz, ami pótolja egy állandó karbantartó jelenlétét. 

Két óra, mert ezt az időt csak és kizárólag, effektív munkával töltöm el.

Az első alkalommal a felmérést követően karbantartási terv is készül, az azonnali beavatkozást igénylő munkákról, a sürgősen elvégzendő munkákról, és a nem annyira sürgős, de fontos munkákról.

Ez természetesen a megbeszélés tárgyát képezi. Ha mégis fenntartásaid vannak, hogy elegendő-e ez az idő, akkor próbaidőben is megállapodhatunk.

Bízom benne, hogy a fentebb leírtak meggyőztek Téged, és most már semmi sem hiányzik ahhoz, hogy válassz magadnak egy a vállalkozásodra szabott csomagot!

Ha még mindig nem győztelek meg, jöjjön a biznisz-matek! Egy állandó alkalmazott karbantartó, átlag 1.200,- Ft nettó órabért kap (alaphangon, de lehet, hogy többet). Ez 40 órás munkahéttel, cirka 192.000,- Ft, bruttó 288.722,- Ft.

Vegyük hozzá az összes költséget, és gyorsan kijön az az összeg, ami a munkáltatót terheli. Ez az összeg: 343.579,- Ft. Tehát egy alkalmazott karbantartó Neked minium 350 ezer forintba kerül havonta! 

Ehhez képest például a VIP csomagban, havi 99.900,- Ft-ba kerül ugyanez a karbantartás - ráadásul ezt elszámolhatod költségként, mivel természetesen számlát kapsz róla mint szolgáltatásról.

Ez éves szinten legalább 3.000.000,- Ft, azaz hárommillió forint megtakarítást jelent Neked! Előre kalkulálható összegért, előre lekötött időpontokban, a karbantartásra nincs többé gondod. Nos, megéri? :-)

A csomagok tájékoztató jellegűek, igény esetén, és az építmény / létesítmény állapotát figyelembe véve, közös megegyezés alapján módosíthatók. Szóval, ha Te is szeretnél éves szinten legalább 3.000.000,- forintot megspórolni a cégednek / vállalkozásodnak, nincs más dolgod, mint:

Tökéletes kényelem & megoldás Neked

  • Lesz egy saját karbantartód / ezermestered, akire mindig számíthatsz
  •  Nem kell folyton szakit keresgélned egy új probléma esetén
  • Rengeteg nyűgtől és időveszteségtől megkíméled magad
  • Mindezt annak a pénznek a töredékéért, amennyibe egy saját alkalmazott kerülne!
  • A karbantartási díj nem tartalmazza az esetleges beépített alkatrészeket, azok beszerzését. Amennyiben alkatrészt is be kell szerezni, a beszerzés ideje munkaórának minősül, és az anyagköltségre előleget kérek.
10​​​​0%​
megoldás

ügyfeleim mondják rólam


l. barbara
budapest, VII. kerület

Egy ismerősöm ajánlotta Zolit, akiben óriásit csalódtam, persze, pozitív értelemben. Egy egyszerű kapcsolócserével indult az ismeretségünk, de az óta rendszeresen jön, és átnézi a lakás minden kis szegletét. Sokszor csodálkozom, hogy hol szerzett ilyen röntgen szemet, mert olyan dolgokat észrevesz, amiről álmodni sem mertem volna!sz. károly
budapest, VI. kerület

Egy aránylag lelakott albérletbe költöztünk, és a főbérlővel megegyeztünk, hogy a hibák kijavítását számla ellenében kifizeti nekünk. A munkánk mellett nem volt sok időnk szakembereket keresgetni, ezért választottuk az Ezermestert. Zoli első szóra kijött, átnézte a lakást, és ott a helyszínen egy rögtönzött, ütemezhető felújítási tervvel állt elő. Az ütemterv szerint haladt a javításokkal, úgy, hogy az számunkra semmilyen hátráltatást nem okozott -nagy örömünkre. Csak ajánlani tudom.f. géza
budapest, VII. kerület

Egy kb. 100 főt befogadó söröző tulajdonosaként ajánlották nekem az Ezermestert, egy eldugult, szétszedett mosogatószifon kapcsán. Senki nem tudta "vissza-legózni" a szifont. Azóta szerződést kötöttünk, és Zoli minden második héten jön, körberohan a sörözőben, megjavítja a székeket, asztalokat, hangtechnikát szerel, lámpát cserél, a vizesblokkot rendbe teszi úgy, hogy alig lehet szemmel követni. Ha bármilyen problémám adódott, a szerződés szerinti kéthetente egy alkalmon túl, akkor is készségesen jött, és megoldott mindent...r. éva
budapest, VII. kerület

Egyedülálló anyukaként, két kisgyerek mellet, mindig van mit javítani a lakásban. A szomszéd bácsi, aki eddig segített nekem, lebetegedett, és a barátnőm javasolta Zolit. Meglepődtem, hogy mi mindent meg tud javítani. Ma már nélkülözhetetlen lett. :-)


hívj most!

A VII. kerületben ingyenes kiszállással:

06 30 261 82 41

Email: hello@egyezermester.hu

© 2020, Blahó Zoltán Ezermester. All rights reserved.